Shipping policy

Leverans och returpolicy

Tack för att du som kund är och besöker oss på irmasfabric.com. Nedan ser du företagets villkor vad gäller vår leverans och returpolicy.

Behandlingstid för fraktordrar

Samtliga ordrar som kommer in behandlas inom 1-3 arbetsdagar. Om det sker en plötslig volymökning kan eventuell försening uppstå. Vid en längre försening kommer du som kund att bli kontaktad med information om detta.

Fraktpriser och beräkningstider för leveranser

När du handlas hos oss har du fri frakt inom Sverige. Den internationella fraktkostnaden är 299kr.

Beräknad leveranstid:

  • Inom Sverige: 1-3 dagar
  • Utanför Sverige: 14-40 dagar beroende på land

Orderbekräftelse och spårning

När du som kund placerar en beställning på en order kommer du att få ett bekräftelsemail till din e-post.

Reklamation

Om varan du beställt skulle skadas eller förstöras under frakten står vi för detta. Vid eventuell skada, vänligen kontakta oss via mail så återkommer vi med en lösning inom 24 timmar. Uppge vad som är fel på varan och bifoga gärna bilder samt ange ordernummer och dina kontaktuppgifter. Därefter kommer vi att granska din reklamation, om det visar sig vara fel står vi för returkostnader och skickar dig gärna en ny vara utan fraktkostnad. Spara förpackningen samt varan.

Returer

Kunder som köper via hemsidan har rätt till 14 dagars ångerrätt enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Kunden står själv för kostnaderna vid retur.

Om förpackningen är bruten är det inte tillåtet att göra en retur. Med förpackning avses själva varan och inte det som omsluter varan vid försändelse. Om det visar sig att det är fel på varan hänvisar vi istället till reklamation.

Returer ska skickas till företagets adress: STORSKIFTESVÄGEN 14  141 39 Huddinge, Stockholms län